Andebryst er utrolig godt, og egner seg meget godt til grilling.
Tid ca 25 min
Ingredienser
Andebryst
Salt
Pepper
Først ble fettet på andebrystet snittet i rutemønster, før vi saltet og pepret.
Deretter startet vi opp alle blussene på grillen. Når grillen er varm er det på tide å steke andebrystet noen minutter med fettsiden ned (1-2 min). Her gjelder det å følge med siden andefettet antenner. Det blir litt flammer, men det er bare å flytte det litt rundt.
Etter det er det bare å slukke ett bluss og grille 10-12 min med fettet opp på indirekte grilling. Man kan bruke ett termometer og når kjernetemperaturen er ca 58-59 grader er anda ferdig. Andebrystet skal være litt rødt i midten når man er ferdig. Dette er ikke kylling... ;-) Så er det bare å la det hvile litt og skjære det opp!
Lyst til å prøve, eller noe du lurer på? -Bruk kommentar feltet... :-)