Idag var det svinefilet surret i bacon som skulle på grillen.
Tid ca 1 time
Ingredienser:
Indrefilet av svin
Bacon
Salt
Pepper
Rotgrønnsaker, olivenolje
Først tørket vi svinefileten med tørkepapir før vi renskjærte den. Deretter ble den gnidd inn med salt og pepper før vi surret rundt bacon som vi festet med tannpirkere.
Deretter fyrte vi opp alle tre bluss på grillen, og la fileten midt på grillen noen minutter på hver side på direkte varme. Så skrudde vi av det midterste blusset og grillet på indirekte varme på ca 200-225 grader.
Vi satte i steketermometeret og ventet til det nådde 69 grader (ikke la deg lure av at det står 80 under her!:-))
Så fikk fileten hvile i ca 15 min før vi skar den i skiver.
Vi serverte med rotgrønnsaker fra ovnen, disse skar vi i biter og hadde på litt olje, salt og pepper.
Og siden vi ikke er så flinke på saus brukte vi rømme til.
Lyst til å prøve, eller noe du lurer på? -Bruk kommentar feltet... :-)
PS. Denne kan selvfølgelig lages på samme måte inne. Man starter da med å steke den i stekepanne og fullfører stekingen i stekovn.
PS. Denne kan selvfølgelig lages på samme måte inne. Man starter da med å steke den i stekepanne og fullfører stekingen i stekovn.