mandag 12. november 2012

Grillet hel ananas

Hustanden har fått rottisserie, og det må selvfølgelig prøves! Særlig når været er strålende. Spørsmålet er jo hva som skal grilles...? Vi hadde en ananas liggende som vi planla å grille i skiver, men nå tar vi den hel isteden.

vaniljeis

Tid ca 1 time (men det meste er mens man spiser middagen)

Ingredienser

Ananas
Sukker
Kanel

Utstyr
Rottiserie


ananas

Vi startet med å skrelle ananasen.

ananas

Deretter rullet vi den i blandingen med sukker og kanel.

 Så var det bare å putte inn spydet og sette den på grillen. Indirekte varme. Det var vel ca 175-200 grader i grillen.

Rotisserie
 
Vi hadde den på grillen i ca 45 min til den så ferdig ut.

Rotisserie

Så var det bare å skjære i skiver og servere med vaniljeis! Kjempegodt og lettvint. Desserten lagde seg selv mens middagen ble fortært...

vaniljeis

Lyst til å prøve, eller noe du lurer på? -Bruk kommentar feltet... :-)

2 kommentarer:

  1. Det må jo bare prøves :-)

    Arild

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, dette bør prøves! Og det finnes helt sikkert muligheter for varianter her.. Tanken slo oss med variasjoner innen både cognac og andre krydder/smakstilsetninger... :-)

      Slett