søndag 7. oktober 2012

Varmrøykt andebryst

ANDEBRYST!!! :-) Idag skulle den nye aburøyken vår innvies, og det ble gjort ved å røyke ett andebryst.

Varmrøykt andebryst

Tid ca 30 min

Ingredienser
Andebryst
Salt
Pepper
Abu røykespon
Fumus kirsebær røykespon

Abu røyken

Vi rutet andebrystet og gnidde dette inn med salt og pepper. Deretter ble grillen fyrt opp med alle tre bluss og abu røyken ble plassert på. Kirsebærsponet hadde ligget litt i vann, og det ble lagt sammen med røykesponet i aburøyken. Når den hadde fått varmet seg opp la vi på andebrystet med skinnsiden opp og la på lokket på aburøyken. Så var det bare å lukke lokket på grillen og holde grillen på ca 200 grader.

Weber gasgrill

Så var det bare å vente. Vi lot den ligge på grillen i ca 18 min.

Aburøyken

Andebrystet fikk hvile litt før vi skar den i biter og spiste ved siden av lunsjen.

Lyst til å prøve, eller noe du lurer på? -Bruk kommentar feltet... :-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar