onsdag 10. oktober 2012

Kyllingbryst med pesto surret i prusciotto skinke

Kyllingbryst egner seg godt på grillen, men det skal lite til for å gjøre det litt mer spennende...

kyllingfilet

Tid ca 25 min

Ingredienser
Kyllingbryst
Pesto (Prusciotto) skinke
Pesto

Kyllingbrystet ble smurt inn med pesto, og skinken ble lagt rundt og festet med tannpirkere. Man kan også bruke annen skinke.

skinke

Alle tre blussene på grillen ble startet, og når grillen var varm ble kyllingene lagt på direkte varme noen minutter. De ble snudd 1 gang. så ble midterste blusset stengt og filetene ble indirekte grillet i ca 13 minutter.

Kyllingbryst surret i skinke

Så var det klart for servering, og det ble med wokede grønnsaker (brokkoli, gulrot og løk) og risotto.

Denne kan selvfølgelig også lages i ovn og med stekepanne.

Lyst til å prøve, eller noe du lurer på? -Bruk kommentar feltet... :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar