Andebryst er utrolig godt, og egner seg meget godt til grilling.
Tid ca 25 min
Ingredienser
Andebryst
Salt
Pepper
Først ble fettet på andebrystet snittet i rutemønster, før vi saltet og pepret.
Deretter startet vi opp alle blussene på grillen. Når grillen er varm er det på tide å steke andebrystet noen minutter med fettsiden ned (1-2 min). Her gjelder det å følge med siden andefettet antenner. Det blir litt flammer, men det er bare å flytte det litt rundt.
Etter det er det bare å slukke ett bluss og grille 10-12 min med fettet opp på indirekte grilling. Man kan bruke ett termometer og når kjernetemperaturen er ca 58-59 grader er anda ferdig. Andebrystet skal være litt rødt i midten når man er ferdig. Dette er ikke kylling... ;-) Så er det bare å la det hvile litt og skjære det opp!
Lyst til å prøve, eller noe du lurer på? -Bruk kommentar feltet... :-)
Ser godt ut dette ja!
SvarSlettJa, and er nesten vår favoritt på grillen. Kjempegodt, og relativt enkelt!! :-)
SvarSlettPrøver nå !!! Lukter digg!!
SvarSlettHar du tips til tilbehør (til neste gang) Kjører grønn salat og moste poteter her i kveld.
SvarSlettDet er kjempegodt! :-) Blir litt flammer, men det er jo bare tøft! :-)
SvarSlettVi bruker ofte potetmos til. Evt rotgrønnsaker i ovnen (eller i grillen) burde også funke godt, kanskje evt en saus til. :-)
Bloggen er forresten flyttet (men denne slettes ikke), så for å følge med på nye ting som legges på grillen her, se www.grillblogg.com. :-)